Hoe ziet uw diagnose eruit? 

Presteert u beter dan uw concurrenten? Bent u winstgevender? U vraagt zich dit vast wel eens af en u probeert dat natuurlijk een beetje in te schatten. Terecht, want het zegt iets over de koers die u vaart met uw bedrijf. Maar inschatten is niet voldoende. U moet kunnen vertrouwen op de cijfers en gegevens waarop uw diagnose wordt gesteld. Dat vinden wij, De Zorgaccountants ook. Daarom maken wij gebruik van Branche in Zicht, een platform met benchmarkinformatie specifiek over uw branche.


Second opinion?

U wilt toch ook weten hoe het gesteld is in de medische branche en waar u staat? Maak optimaal gebruik van ons. Juist nu! De Zorgaccountants is gespecialiseerd in uw branche. Samen met u bespreken wij de toekomstmogelijkheden en trends en ontwikkelingen.

  

Samen staan we sterk

De Zorgaccountants is aangesloten bij SRA, het grootste netwerk van mkb-accountants in Nederland. Door landelijk samen te werken hebben wij de beschikking over een schat aan informatie waardoor wij u à la minute een getrouw beeld kunnen geven over uw branche.

 

Vul het onderstaande formulier in

En wij nemen contact met u op voor de mogelijkheden.