Michel van den Bosch - branchespecialist huisarts/apotheker

Als huisarts heeft u de nodige taken die eigenlijk maar weinig met uw opleiding te maken hebben. De kans bestaat dat u daar niet op zit te wachten. Associaties en dissociaties; grotere samenwerkingsverbanden voor diensten en de praktijkondersteuning, (A)HOED, GOED. In theorie lijkt het allemaal voor zich te spreken, maar de praktijk is weerbarstig. Het blijft maatwerk en er is doorzettingsvermogen nodig. En vooral een ‘plan’.

Op het gebied van wet- en regelgeving gaat er de komende jaren veel veranderen. Komt de Ketenzorg echt van de grond? Dan wordt u wellicht een echte ‘hoofdaannemer”! Overziet u de gevolgen al?

Het is de kunst om nieuwe kansen als ondernemer te zien. Want elke verandering is een kans op verbetering. Blijft de belangrijkste vraag: ‘hoe?’

Ontwikkelingen in de zorg raken de hele sector, maar hoe werkt dat nu uit in uw persoonlijke situatie? Heeft u voor uzelf een financieel scenario? Een plan voor onverwachte situaties? Krijgt dat allemaal de aandacht die het verdient? Verloopt uw vermogensopbouw volgens verwachting? En hoe zit het nu eigenlijk met het opgebouwd pensioen? Wordt dat nog wat als u straks stopt met werken?

Gun uzelf rust en overzicht. Maak een afspraak met een van onze experts. Als u dat wilt, schetsen zij voor u een overzicht op een enkel A4’tje. Een mooi begin van inzicht en overzicht. 

Wij helpen u als ondernemer. Zodat u zich als arts verder kunt ontwikkelen. Los van alle bijzaken. Wilt u nu alvast meer inzicht in financiën, fiscaliteit en ontwikkelingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk onze 1 euro actie!!

 Stuur Michel van den Bosch een bericht