Risvald Tahrawi - branchespecialist paramedicus

Ondernemerschap en dynamiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met bedreigingen en kansen. Neemt u alle beslissingen zelfstandig? De ontwikkelingen in de zorg gaan in hoog tempo. De politiek is onvoorspelbaar, de zorgverzekeraars daarom ook.

De markt is al net zo beweeglijk: associaties en bijbehorende  winstverdelingen,  instap  in een (A)HOED, GOED…Iedereen weet er wat van, maar wat is voor u het juiste moment voor actie of een beslissende stap? Speelt specialisatie een rol? Wordt de Ketenzorg nu snel breed doorgevoerd? Bent u tevreden over de bedrijfsvoering? Bij al deze vraagstukken is het goed te weten dat u er niet alleen voor hoeft te staan. 

Denk ook na over uw financiële vermogensopbouw op termijn. Hoe komt u aan de juiste fiscale adviezen voor uw situatie? Bouwt u vermogen op? Heeft u het overzicht, en weet u hoe uw oude dag er financieel uit ziet?

Laat De ZorgAccountants u helpen. Kom eens vrijblijvend kennismaken. Ontdek dat een goed advies geen geld kost, maar oplevert. Het gaat ons om UW situatie. Omdat wij kunnen putten uit jarenlange ervaring met uw collega's, komen wij sneller en deskundiger tot een advies. En we presenteren dat eenvoudig en overzichtelijk. Deze introductie geeft nog maar een klein inkijkje in de financiële en fiscale (bij)zaken van uw ondernemerschap

Stuur Risvald Tahrawi een bericht