Cor van Daatselaar - branchespecialist dierenarts

 De schaalvergroting voor het buitengebied is de afgelopen jaren enorm geweest. Maatschappen van meer dan 10 dierenartsen kennen zo hun eigen organisatie en dynamiek. Maar ook als u in een verstedelijkt gebied werkt weet u het: ondernemen is zo eenvoudig nog niet. Zeker omdat u zich waarschijnlijk liever richt op uw werk dan op zaken als belasting en boekhouden.

Het is belangrijk om goed bij de les te blijven. Hard werken is niet goed genoeg. Heeft u uw praktijk al eens tegen het licht laten houden? Durft u het aan?

Toch zijn dit de jaren waarin u moet zaaien om straks te kunnen oogsten. Denk aan vermogensopbouw, waaronder uw pensioen. Heeft u een financiële planning en weet u al of pensionering vóór uw 65e mogelijk is? Is parttime werken een optie? Onze rekenmodellen laten het zien. Goodwill is een belangrijke factor, maar wees er terughoudend mee. Wees oplettend als het over verzekeringen gaat. Er liggen nog vele niet als zodanig herkende ‘woekerpolissen’  in laden en mappen. 

Een financiële analyse houdt u een spiegel voor. En daar wordt u altijd wijzer van. Misschien zit u wel niet in de optimale fiscale structuur en laat u belastinggeld liggen...Natuurlijk kunt u alles zelf uitzoeken, plannen en regelen. Maar heeft u er tijd voor? Wilt u er tijd voor vrijmaken? Kan dat überhaupt?Ons advies: laat u bijstaan door experts. Een investering die zich zeker uitbetaalt. De accountants en fiscalisten van De ZorgAccountants zijn scherp en ervaren in uw vakgebied. Zij helpen u met financiële en fiscale aangelegenheden en met waardevolle praktijkadviezen. 

Stuur Cor van Daatselaar een bericht